Köp Vägglampa Online

Att handla vägglampa och andra möbler och inredningsdetaljer på nätet har bara blivit populärare för varje år som går. Idag finns det flera e-butiker med hundratals olika vägglampor att välja mellan, vilket är något en lokal möbelbutik aldrig kommer kunna konkurrera med.

Om du letar efter en speciell vägglampa som t.ex. har en speciell design och färg så har du mycket större chans att hitta rätt modell på nätet. Många e-butiker har dessutom gratis frakt och snabba leveranser så du slipper det kanske omständiga momentet att bege dig iväg till olika möbelvaruhus.

Här är en lista på flera olika e-butiker som säljer vägglampor.

Confident Living
Om du ska handla vägglampor så måste du ta en titt hos Confident Living. De har hundratals av lampor att välja mellan till väldigt bra priser. Här hittar du även en mängd designlampor om du vill köpa något mer exklusivt.
Confident Living har separera sortiment för inomhus och utomhus.
Fri frakt över 500 kr och öppet köp!

Tips när du handlar online

När du handlar på nätet eller på annat sätt gör beställningar på distans så har du alltid 14 dagars lagstadgad öppet köp. Du kan under denna tid titta på produkten och bestämma dig för om du vill ha den och har under denna tid rätt att returnera produkten för full återbetalning.

Detta gäller om förpackningen är i ett sådant skick så säljaren kan sälja produkten igen och att ingenting är skadat. Vägglampor går i många fall att packa ur sina förpackningar och hålla upp mot väggen för att se om det är en modell som passar eller inte. Detta är en bra säkerhet att ha om vägglampan inte riktigt var vad du tänkte dig.

Returfrakten bjuder ibland säljaren på men de är inte skyldiga till det så räkna inte med det om inget annat sägs. Ofta har e-butiker väldigt bra villkor om vad som gäller vid köp och returer så det borde vara enkelt att läsa sig till på deras hemsida.